Ben je op zoek naar toegang batibouw?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over toegang batibouw
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Win één van de 500 gratis kaarten voor Batibouw

Brussels Expo opent op 29 februari opnieuw een week lang zijn deuren voor Batibouw 2020, met voorsprong de belangrijkste vakbeurs over bouwen en wonen in België. Bovendien kan jij er dit jaar misschien gratis heen! Doe mee met de wedstrijd van exposant Aqua Service en win één van de 500 gratis toegangstickets. Je hoeft enkel het wedstrijdformulier in te... Lees verder »

Vul het wedstrijdformulier in  »
Actie afgelopen

Ga gratis naar Batibouw met Aqua Service

Brussels Expo opent op 21 februari opnieuw een week lang zijn deuren voor Batibouw 2019, met voorsprong de belangrijkste vakbeurs over bouwen en wonen in België. Bovendien maak je nu kans om er gratis bij te zijn. Standhouder Aqua Service geeft dit jaar opnieuw 500 gratis toegangstickets weg. Je moet enkel het contactformulier op de wedstrijdpagina... Lees verder »

Vraag je gratis ticket aan »
Actie afgelopen

Aqua Service deelt 500 gratis Batibouw-tickets uit

Batibouw 2018 strijkt binnenkort neer in Brussels Expo. De grootste zelfbouwmarkt van het land levert Belgen met een baksteen in de maag informatie, inspiratie en verscheidene voordelen op. Heb je zelf grote of kleine projecten op de planning staan? Zelfs als dat niet het geval is, is een bezoekje een goed idee. Ook voor interieurdecoratie... Lees verder »

Waag je kans voor een gratis Batibouw-ticket »