Ben je op zoek naar touring?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over touring
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

10% korting op de autoverzekering van Yuzzu

Het Autosalon is van start gegaan en daarom geniet je tijdelijk van 10% korting op je autoverzekering bij Yuzzu. Deze verzekering is geldig op alle dekkingen: burgerlijke aansprakelijkheid, alle omniumformules, alle bijstandsformules, de bestuurdersverzekering en rechtsbijstand. Benieuwd hoeveel je premie is? Doorloop dan de gratis simulatie en ontdek jouw bonus.... Lees verder »

Bereken hier je premie  »
Actie afgelopen

3 maanden gratis autoverzekering

Touring Verzekeringen lanceert de persoonlijke autoverzekering. Dit is een autoverzekering die rekening houdt met je profiel, je wagen, je behoeftes en gewoonten om je op die manier een nog scherper tarief aan te bieden. Dankzij de verlenging van de autosaloncondities geniet je nog steeds van 3 maanden gratis autoverzekering. Online kan je eenvoudig en gratis je... Lees verder »

Vraag je autoverzekering aan en krijg 3 maanden gratis! »
Actie afgelopen

20% korting én win 1 jaar gratis autoverzekering!

Geen onaangename verrassingen bij je autoverzekering van Touring! Zo is je verzekering aangepast aan je profiel, aan de verschillende vervoersmiddelen die je gebruikt, en nog belangrijker aan het aantal kilometers dat u aflegt. Op die manier ben je altijd zeker van het beste tarief. En nog leuker, als je via onderstaande link een offerte aanvraagt,... Lees verder »

Ontvang 20% korting op je offerte én win 1 jaar gratis verzekering »
Actie afgelopen

Bestuurdersverzekering aan 1 euro voor 1 jaar bij Touring!

Profiteer nog snel van onderstaand uniek aanbod van Touring! Zo krijg je tot eind mei een bestuurdersverzekering aan 1 euro gedurende 1 jaar. De enige voorwaarde is dat je een autoverzekering afsluit. Je kan alvast starten met een gratis online simulatie op onderstaande link. Uiteraard is het van levensbelang dat je auto goed verzekerd is, maar... Lees verder »

Teken in op een bestuurdersverzekering aan 1 euro bij Touring »
Actie afgelopen

Gratis pechverhelping bij Valentijn

Je hebt alles tot in de puntjes geregeld voor bij Valentijn, maar dan slaat ineens het noodlot toe. Je ging naar de kapper, trok je mooiste kostuum aan en vertrok goedgeluimd met je partner naar haar favoriete restaurant tot ineens je wagen stilvalt. Daar sta je dan! Onder het motto ‘Breng Valentijn samen door, niet... Lees verder »

 »