Ben je op zoek naar valentijnscadeau?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over valentijnscadeau
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Meest originele valentijnsgeschenken voor 2019

Wil je niet opnieuw het zoveelste paar sokken, bloemen of juwelen kopen? Gooi het roer dan om en verras je geliefde dit jaar met een origineel valentijnscadeau. Kleine gadgets van grote emotionele waarde? Dat is het handelsmerk van Megagadgets. Bekijk daarom zeker hun speciale valentijnscatalogus van dit jaar. Nergens vind je zo’n uniek aanbod aan... Lees verder »

Kies je valentijnsgeschenk uit »
Actie afgelopen

Fotogeschenk voor valentijn? Geniet van fikse kortingen

Nog op zoek naar een valentijnsgeschenk maar geen inspiratie? Kies dan voor een gepersonaliseerd fotogeschenk. Dé manier om je liefde te vereeuwigen in de vorm van een foto, wenskaart of koffiemok! Topaanbieder Pixum heeft in het kader van Valentijnsdag twee toppromoties op touw gezet. Zo ontvang je 25 gratis fotoafdrukken op premium fotopapier als je de... Lees verder »

Haal nu je fotogeschenk in huis »
Actie afgelopen

Gratis doosje Neuhaus pralines op Valentijn

Over enkele dagen is het valentijn. Het ideale moment om jouw geliefde in de watten te leggen. Met chocolade zal je sowieso scoren! Bij Neuhaus krijg je op Valentijnsdag een gratis doosje pralines van 200 g bij elke aankoop van minstens € 20. De actie loopt in alle Neuhaus-winkels in Vlaanderen. Er worden in elke... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

TravelBird schenkt korting aan tortelduifjes

Je hoeft geen onverbeterlijk romanticus te zijn om optimaal van deze promoties bij TravelBird te profiteren. Geniet met z’n tweetjes van elkaar tijdens een zalig weekendje weg naar het pittoreske Brugge, het Venetië van het Noorden, of gewoon naar het echte Venetië. Maar er is meer, véél meer. Je kan ook voor een charmant tripje... Lees verder »

Geniet van pure romantiek aan korting »