Ben je op zoek naar verbruik?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over verbruik
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Spouwmuurisolatie: bespaar tot 40% op je energiefactuur

Een lagere energiefactuur, wie wilt dat nu niet? Spourmuurisolatie is een vorm van isolatie waardoor de warmte in de winter binnen blijft en het in de zomer koeler binnen is. Hierdoor bespaar je wel €600 op je energiefactuur! Vraag nu gratis expertise voor spouwmuurisolatie aan bij Solvari en ontvang gratis advies en uitleg van een erkend... Lees verder »

Bespaar op je energiefactuur  »
Actie afgelopen

Gratis besparen op je energiefactuur!

Waarom  zou je zelf nog al je tijd en energie steken in het vergelijken van de verschillende elektriciteits- en gasleveranciers als een website dit werk voor jou opknapt? Je wordt toch langzamerhand knettergek na het analyseren van alle prijzen, formules, tarieven en kilowatturen! Laat je gratis én geheel vrijblijvend bijstaan door de diensten van Vergelijkhulp!... Lees verder »

Schrijf je in bij Vergelijkhulp en bespaar op je energiefactuur »
Actie afgelopen

Nest Learning Thermostat voor slechts 1 euro!

Wist je dat er zoiets bestond als een slimme thermostaat? De Nest Learning Thermostat is er zo eentje! En jij kan deze voor slechts 1 euro aanschaffen als je via onderstaande link klant wordt bij Essent. Dit topapparaat heeft een prijskaartje van 219 euro! Leuk meegenomen is dat ook bestaande klanten deze slimme thermostaat voor... Lees verder »

Claim je Nest Learning Thermostaat voor slechts 1 euro »
Actie afgelopen

Gratis energiedoorlichting van je woning

Op deze koude winterdagen draait de centrale verwarming op volle toeren. Ons energieverbruik stijgt, waardoor ook onze facturen voor gas en elektriciteit oplopen. Daarnaast gaat er in veel woningen energie verloren door sluimerverbruik, niet geïsoleerde daken en muren, en ga zo maar voort. Een gratis energiescan kan je al een heel stuk op weg helpen... Lees verder »

 »