Ben je op zoek naar verhuizen?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over verhuizen
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Ontbijt gratis bij IKEA in je pyjama

De marktleidende meubelwinkel IKEA geeft om jou en je slaap. Daarom organiseren zij ‘slaapdagen’ gedurende heel de maand september. Kom op vrijdag 27  september en zaterdag 28 september naar IKEA Wilrijk in je pyjama en ontvang een gratis ontbijt. Beleef er ook tal van slaapgerelateerde activiteiten. Genieten van een gratis uitgebreid ontbijt inclusief koffie of... Lees verder »

Verkrijg je gratis ontbijt »
Actie afgelopen

Gratis catalogus Blavier

Denk je eraan om een huis te bouwen? Begin dan met je goed te informeren. Blavier heeft reeds twintig jaar ervaring en al meer dan vierduizend sleutel op de deur woningen opgeleverd. Ze gaan voortdurend op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding op de markt zodat ze steeds de perfecte oplossing kunnen aanbieden binnen jouw budget. De... Lees verder »

Vraag je gratis catalogus aan »
Actie afgelopen

Gratis administratieve hulp bij verhuis

Je bent van plan te verhuizen? Neem dan zeker een kijkje op Move.be Je vindt er een samenvatting van de administratieve boterham en alle noodzakelijke stappen rondom verhuizen. Bovendien staat de website boordevol tools en tips, zoals het berekenen van het verhuisvolume. Maar de handigste tool is wellicht je adreswijziging in één keer doorgeven aan al... Lees verder »

 »