Ben je op zoek naar verkouden?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over verkouden
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis doos Kleenex Allergy Comfort

Hooikoorts en andere allergische reacties lijden vaak tot niesbuien, tranende ogen én een loopneus. En voor deze laatste klacht is er alvast een oplossing van Kleenex. De Kleenex Allergy Comfort zakdoeken. Ze zijn bijzonder zacht, ultra absorberend en bieden op die manier extra comfort bij onder andere hooikoorts. De tissues zijn dermatologisch getest en bevatten... Lees verder »

Ontvang je bon voor een gratis doos Kleenex »
Actie afgelopen

Tempo zakdoeken volledig terugbetaald

Last van pollenallergie en bijhorende loopneus? Gebruik dan de zachte zakdoekjes van Tempo! Tijdelijk krijg je de aankoop van een pak Tempo zakdoekjes naar keuze 100% terugbetaald via de website myShopi. Product: Tempo Regular, Tempo Plus, Tempo Complete Care en Tempo box. Winkel: Delhaize supermarkten en AD Delhaize. Wat moet je doen: Maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar),... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van je Tempo zakdoeken aan »
Actie afgelopen

Tempo zakdoekjes 100% terugbetaald

Last van een vervelende verkoudheid en bijhorende loopneus? Gebruik dan de zachte zakdoekjes van Tempo! Tijdelijk krijg je de aankoop van een pak Tempo zakdoekjes naar keuze 100% terugbetaald via de website myShopi. Het principe is eenvoudig: maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar), geef het nummer van de streepjescode in en vul... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van je Tempo zakdoekjes aan »
Actie afgelopen

Humer neusspray 100% terugbetaald

Koop Humer Sterk Verstopte Neus, Sinusitis, Verkoudheid en krijg het aankoopbedrag 100% terugbetaald! Winkel: Apotheek Geldig tot: 30/04/2015 Niets vervelender dan een verstopte neus en de bijhorende sinusitis. Probeer daarom Humer neusspray gratis uit! Je dient je aanvraag online in te dienen voor 15/05/2015. Product: Humer Sterk Verstopte Neus, Sinusitis, Verkoudheid In de winkel: Er hangt een actiesticker met... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van Humer neusspray aan »