Ben je op zoek naar verven?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over verven
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Ontvang het gratis Colora magazine thuis in de bus

Het is herfst dus hoog tijd om je binnenmuren van een een aangepast kleurtje te voorzien! Bestel vandaag nog dit extra dik herfstnummer van Colora magazine boordevol wooninspiratie, kleur- en verftips. Het magazine is bovendien volledig gratis en je betaalt geen verzendkosten! Je hoeft enkel het online formulier in te vullen om je te verzekeren van een exemplaar.... Lees verder »

Bestel je gratis verfgids »
Actie afgelopen

Schilder goedkoper met deze Rubson schilderskits

Breng jij binnenkort ergens een nieuw likje verf aan? Bespaar op jouw schilderwerken met Rubson. Tijdelijk krijg je tot 3 Rubson Schilderskits of Schilderskits PRO 100% terugbetaald. Wanneer je een van deze kits koopt in de winkel, moet je een actiecoupon meenemen uit de winkel, bijvoorbeeld Gamma. Na aankoop moet je jouw kassaticket uploaden op... Lees verder »

Vraag hier snel je terugbetaling online aan »
Actie afgelopen

Gratis proefnummer Atelier

Neem jij graag een potlood of penseel in de hand? Dan is het magazine Atelier zeker iets voor jou! Het magazine staat boordevol boeiende interviews, praktische tips voor wie zelf aan de slag wil en interessante artikels over tekenen en schilderen. Via de website van Atelier magazine kan je nu geheel vrijblijvend een proefnummer aanvragen. Het... Lees verder »

 »