Ben je op zoek naar vitaminen?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over vitaminen
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis Lucovitaal Vitamine C 1000 bij Kruidvat

Waarom je op woensdagavond 15 september richting een Kruidvat winkel moet gaan? Omdat alles er in het teken staat van de Kruidvat koopavond. Zo krijg je gratis een potje Lucovitaal Vitamine C 1000 op vertoon van je geactiveerde voordeelkaart. Je kan de kaart meenemen of via je smartphone laten scannen. Daarnaast krijg je met diezelfde... Lees verder »

Ontdek het gratis product in de nieuwe folder »

Gratis Pharmaxx testpakket bij Gezondheids Onderzoek

Jouw gezondheid is belangrijk. Dit jaar meer dan ooit! Het Nationaal Gezondheids Onderzoek wil in kaart brengen wat de  gezondheidssituatie is in ons land. Daarom vragen zij jou om geheel kosteloos deel te nemen aan het onderzoek. Bovendien kan jij na invulling een Pharmaxx probeerpakket aanvragen, aangepast aan jouw noden. Je betaalt enkel de verzendkosten... Lees verder »

Doe gratis mee aan het onderzoek en kies je pakket »
Actie afgelopen

Vers fruit op kantoor 100% fiscaal aftrekbaar

Fruit is gezond, het geeft ons veel energie en het verhoogt de weerstand waardoor we minder snel ziek worden. Fruit At Work levert dagelijks of wekelijks vers fruit op kantoor. Kies je voor een periodieke levering dan krijg je een mooi welkomstcadeau. Je krijgt dan de eerste levering volledig gratis of een gratis blender. Als... Lees verder »

Bestel vers fruit op kantoor en geniet van mooie voordelen »
Actie afgelopen

Gratis nieuwsbrief én 2,50 euro korting bij Vitstore

Vitstore is uitgegroeid tot één van de grootste webwinkels op het gebied van kwalitatieve sportvoeding en voedingssupplementen. Door artikels in massa aan te kopen én door de productie in eigen beheer slagen ze er ook in zeer scherpe prijzen aan te bieden. En het wordt nog leuker, want als je je nu gratis aanmeldt op... Lees verder »

Schrijf je gratis in bij Vitstore en krijg 2,50 euro korting »
Actie afgelopen

Omnivit Performance 100% terugbetaald

Koop nu Omnivit Performance, laat weten wat er niet goed was aan het product en krijg je aankoop 100% terugbetaald. Winkel: Apotheek Geldig tot: 31/03/2015 Ben je het nieuwe jaar eenn beetje vermoeid en futloos begonnen en kan je wel een stevige opkikker gebruiken? Probeer dan zeker Omnivit Performance uit nu het terugbetaald wordt! Gewoon even... Lees verder »

Lees alle voorwaarden van deze terugbetaald-actie »
Actie afgelopen

Gratis doos Davitamon zuigtabletten

Ben je door de langdurige winter en de overvloed aan sneeuw moe, futloos en prikkelbaar? Dan heb je net als zoveel mensen waarschijnlijk last van lentemoeheid of voorjaarsmoeheid. Tijdens de herfst en winter gaat je energieniveau stelstelmatig achteruit door een gebrek aan beweging, een gebrek aan zonlicht en een gebrek aan voldoende vitamines en mineralen.... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Actimel powerfruit 100% terugbetaald

Koop nu een Actimel Powerfruit citroen of kiwi en krijg je aankoop 100% terugbetaald. Geldig tot: 31/03/2013 Actimel helpt je natuurlijke weerstand te vergroten. Waarom de nieuwe variant met citroen of kiwi niet eens proberen? Je dient je aanvraag te versturen voor 30/04/2013. Product: Actimel Powerfruit citroen of kiwi Winkel: Carrefour In de winkel: Er... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis vitaminen voor kinderen

Een schoolgaand kind groeit op 8 jaar tijd maar liefst 45 cm en wordt zo’n 25 kilo zwaarder. Door deze groeispurt is het belangrijk dat kinderen voldoende gezonde voedingsstoffen binnenkrijgen. Als gevolg van onze veranderende eetgewoonten schiet dat er nog wel eens bij in. Daarom heeft Optimax een aantal voedingssupplementen ontwikkeld specifiek voor kinderen. Wil... Lees verder »

 »