Ben je op zoek naar vlees?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over vlees
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

VIVERA schnitzel of gyros 100% terugbetaald

Leuk toch, die cashbackacties van Hashting. Ze vliegen je om de oren en je kan je terugbetaling eenvoudig online aanvragen. Dus hier zijn we weer met de volgende aanbieding! Vervang je schnitzel of gyros eens door een plantaardige variant en krijg je aankoopbedrag volledig terugbetaald. De plantaardige gyros van VIVERA vind je bij Colruyt en... Lees verder »

Ontvang je unieke cashback link voor je VIVERA aankoop »

Gratis set van 2 braadpannen bij Unigro

Koken kan prettig zijn, vooral indien je keukenuitrusting compleet is. Goede Braadpannen mogen zeker niet ontbreken in je keukenkasten. Heb je nog geen professionele braadpannen? Sla dan nu je slag. Unigro schenkt namelijk een gratis set van 2 keramische braadpannen weg bij eender welke aankoop. Koken wordt makkelijker dankzij deze pannen, ook de afwas had je nog... Lees verder »

Verkrijg je gratis braadpannen »

Ontvang gratis een grillpan van Demeyere bij Foodbag

Ben jij een kookliefhebber die om je gezondheid geeft? Dan heb je vast een professionele grillpan in je keukenlade. Grillpannen mogen niet ontbreken aan je keukenuitrusting. Koken met een grillpan geeft je stukje vlees een betere presentatie, is gezonder voor je lichaam en makkelijker koken. Heb je nog geen grillpan in huis, ontvang dan gratis... Lees verder »

Ontvang jouw gratis grillpan »
Actie afgelopen

Gratis cervela van Vanreusel in jouw frituur

Heb jij ook zo’n zin in een frietje? Mét een gratis cervela? Bij je volgende bezoek aan de frituur voor een lekker pakje friet, krijg je er met de bon van Fritkotactie een gratis cervela van Vanreusel bovenop. Deze actie is geldig in alle deelnemende frituren in Vlaanderen en volgens de voorwaarden vermeld op de bon. Hoe... Lees verder »

Registreer je snel en ontvang je voucher »
Actie afgelopen

Kalfs- en Varkensgehakt 500g 1+1 gratis bij LIDL

Met gehakt kan je duizenden verschillende gerechten bereiden, van spagetti bolognaise tot gehaktballen, gehaktbroodjes, gevulde paprika’s en ovenschotels. Deze zondag 9 oktober geeft LIDL bij aankoop van 1 pak kalfs- en varkensgehakt van 500g, een tweede helemaal gratis. De winkels van LIDL zijn elke zondag open van 9u tot 14u. Ook handig als je tijdens de... Lees verder »

Bekijk hier de actie van LIDL »
Actie afgelopen

Gratis overheerlijke bbq-recepten bij Carrefour!

Er komt weer schitterend zomerweer aan, ongetwijfeld haal jij ook de barbecue boven? En wat leg je er op? De traditionele chipolata, saté en bbq-worst? Wist je dat je met de barbecue nog veel andere en daarom niet minder lekkere gerechten kan bereiden? Wat dacht je van een lekker vegetarisch gerechtje op de barbecue? Ja... Lees verder »

Bekijk heel wat leuke en originele bbq-recepten van Carrefour »
Actie afgelopen

Gratis hamburger bij Renmans

Bij Renmans zijn ze heel de paasvakantie nog in opperbeste paasstemming en krijg je in ruil voor een gekleurde tekening een gratis hamburger van het huis cadeau. Via onderstaande link kan je één van de drie tekeningen downloaden en door je kinderen laten inkleuren. De hamburger van het huis zal bij de kids zeker in... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis Mexicano bij de frituur

Njammie! Schrijf je gratis in op de website van Fritkotactie. Download dan de voucher, waarmee je tussen 16 april en 29 april een gratis Mexicano kan gaan afhalen bij een frituur in je buurt. Opgelet: het aantal vouchers is beperkt, dus je moet snel zijn! Kijk in de lijst van frituren, er is vast wel... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Win een keukenschort

Op zoek naar inspiratie voor een diner of lunch met familie of vrienden? Wil je eens iets anders op het kerstmenu dan de klassieke kalkoen? Probeer dan eens het varkenskroontje. Dat is een superieur stukje mager vlees, versneden uit de rug van het varken. Je herkent het aan de beentjes en het vetlaagje. Dit geeft... Lees verder »

 »