Ben je op zoek naar vloeibaar wasmiddel?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over vloeibaar wasmiddel
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Ecover vloeibaar wasmiddel 100% terugbetaald

Sta je er wel voor open om nieuwe producten uit te proberen? Koop dan een fles Ecover vloeibaar wasmiddel universal van 1,5 liter. Ben je na 30 dagen niet tevreden over het wasmiddel? Laat het zeker weten en krijg je aankoopbedrag volledig terugbetaald. Het wasmiddel is duurzaam én efficiënt. Zo bevat het ecologisch afbreekbare ingrediënten... Lees verder »

Krijg je Ecover wasmiddel terugbetaald na de testperiode »

Win een Samsung Eco Bubble wasmachine

Wil jij graag een nieuwe wasmachine die je helpt besparen? De Samsung Eco Bubble wast duurzamer en verbruikt minder energie dan andere wasmachines. Waag je kans op een gratis Samsung Eco bubble wasmachine en bespaar. mee aan het Nationaal Onderzoek om deel te nemen aan de wedstrijd. Meedoen? Beantwoord 7 korte vragen om kans te maken. Zo draag jij je ook nog eens... Lees verder »

Win een gratis wasmachine  »
Actie afgelopen

Gratis Dixan 2 in 1 wasmiddel en ontvlekker

Zoals je in de nieuwe folder van de Carrefour Hypermarkten misschien al opgemerkt hebt, krijg je er een gratis bus Dixan 2 in 1 vloeibaar wasmiddel en ontvlekker. In principe loopt deze gratis actie via een 100% terugbetaald-formulier, maar… Aangezien de formulieren nog niet binnengekomen waren, wordt het bedrag van 10,41 euro onmiddellijk van je... Lees verder »

Bekijk de aanbieding in de nieuwe Carrefour-folder »
Actie afgelopen

Persil terugbetaald in Carrefour-bonuspunten

Carrefour Hyper en Planet geven deze week weer gratis producten weg in bonuspunten. Ditmaal betreft het vloeibaar wasmiddel van Persil in de vorm van 20 Duo-Caps. Tot en met 20 januari krijg je je aankoop van een pak Persil Duo-Caps volledig terugbetaald in bonuspunten. Ontdek deze promotie in de nieuwe folder die op woensdag 8... Lees verder »

Ontdek deze aanbieding in de nieuwe folder van Carrefour »