Ben je op zoek naar voedingssalon?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over voedingssalon
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis tickets voor de Antwerpse Jaarbeurs

Het voormalige Voedingssalon Antwerpen heeft plaats gemaakt voor een gloednieuwe beurs: de Jaarbeurs Antwerpen. Van 30 november tot en met 8 december kan je in Antwerp Expo terecht voor een gezellige beurs over decoratie, voeding en wellness. Met de feestdagen in het vooruitzicht ‘the place to be’ voor al wie op zoek is naar leuke... Lees verder »

Bestel je gratis tickets voor de Antwerpse Jaarbeurs »
Actie afgelopen

Gratis duoticket Voedingssalon Antwerpen

Van 1 tot en met 9 december moet je in Antwerp expo zijn voor het Voedingssalon Antwerpen. De beurs is ingedeeld in twee zones. Zo kan je in de food zone je ogen, maar zeker ook je smaakpapillen de kost geven. Bekende chefs verrassen je er met hun nieuwste creaties. In de feel good zone... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis naar het Voedingssalon in Brussel

Nog een gaatje vrij in de agenda in de maand oktober? Ga dan zeker eens langs op het Voedingssalon in Brussels Expo. Van 6 tot en met 21 oktober kan je er terecht voor leerrijke kookdemonstraties, voorstellingen van nieuwe producten en je kan er naar hartelust proeven van heel wat lekkers. Na het zien, ruiken... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis toegang tot verschillende beurzen

Lijkt het je wel wat om gratis naar een grote beurs te gaan? Wat dacht je van het voedingssalon in Brussels Expo, de horecabeurs in Flanders Expo Gent, of Cocoon in Brussels Expo? Je mag gratis binnen op die beurzen, dankzij Vacsy. Dat is een bedrijf dat de beste oplossing heeft om voeding te bewaren,... Lees verder »

 »