Ben je op zoek naar waterpretpark?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over waterpretpark
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis ticket Mayaland bij bezoek aan Plopsaqua

2 voor de prijs van 1 klinkt toch altijd interessant? En al zeker als het met pretparken te maken heeft! Eerst kan je je volledig uitleven in waterpretpark Plopsaqua de Panne om erna GRATIS met je ticket Mayaland te bezoeken, de indoorzone van Plopsaland. Deze promotie kan enkel online geboekt worden en dit op weekdagen... Lees verder »

Boek je zwembeurt bij Plopsaqua en ga gratis naar Mayaland »
Actie afgelopen

Kies zelf voor welk bedrag je eropuit trekt tijdens de herfstvakantie

De herfstvakantie staat voor de deur en jij hebt beslist om nog een onvergetelijke activiteit of deugddoende trip vast te leggen? Neem dan zeker eens een kijkje in het aanbod van Vakantieveilingen. Daar worden liefst 56 vakantieveilingen opgesomd: van pretpark tot dierentuin en van indoor speeltuin tot pannenkoekenfestijn, maar ook overnachtingen voor 2 in Zeeland... Lees verder »

Geniet voordelig en met volle teugen van de herfstvakantie »
Actie afgelopen

Win een stuk glijbaan en jaarabonnement Oceade

In waterpretpark Océade in Brussel komen er nieuwe glijbanen. Maar de oude glijbanen worden niet zomaar weggegooid. Ze krijgen een nieuwe bestemming. Heb jij soms een idee wat je met zo’n glijbaan of met een stuk van een glijbaan kan doen? Doe dan mee met de wedstrijd! De leukste ideeën winnen een stuk van de... Lees verder »

 »