Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Ben jij op zoek naar gratis Werken?


Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met werken te maken hebben.
Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is!
Is een aanbieding afgelopen? Niet getreurd, schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuwe acties!

 

mellieha malta volo media

Geloof het of niet, maar dít is een uitzicht op 5 minuutjes van ons kantoor, vanwaar wij elke dag Gratis.be, Gratuit.be, Gratis.de, Gratisproduct.nl, Gratis.se, Freebies.com.au en andere websites van verse inhoud voorzien.

Je kan het al raden, wij werken niet vanuit België. Ons bedrijf, Volo Media, is gevestigd in Malta, op 2 uurtjes vliegen van Brussel.

We zijn een hechte familie van vijftien en in volle groei. We doen onze job zeer graag, maar als we eens een wat mindere dag hebben en onze ogen toch van het beeldscherm afglijden, maakt deze omgeving veel goed. En lunchen doen we natuurlijk op het terras, in het zonnetje.

volo media team

Ben je al jaloers? Goed, maar hoeft niet, want wij zoeken een collega. En als jij ons een zeer overtuigende motivatiebrief en cv kan voorleggen, is deze droom misschien ook voor jou weggelegd!

Waar wacht je nog op? Poets je cv op en verstuur het! Dat kan naar [email protected] Meer details over de vacature? Die vind je op onze website.

Oh ja… Is deze job niets voor jou of kan je wegens omstandigheden niet naar het buitenland verhuizen, maar ken je iemand die dat wel zou zien zitten? Deel dan aub dit bericht!

Bouwgids.com

Wij Belgen houden van verbouwen. Een nieuwe keuken, badkamer of veranda? Wil jij besparen op energie?

Bouwgids.com heeft voor jou àlle info over (ver)bouwen en renoveren op een rijtje gezet. De website is jouw leidraad om alle bouw- en renovatieprojecten tot een goed einde te brengen.

De handige website biedt een uitgebreid overzicht van alle voordelen waar je van kan profiteren bij het (ver)bouwen van jouw woning.

Naast promoties vind je er technische details en praktische informatie over alles wat met huis en tuin te maken heeft. Zo ontdek je er alles over premies, vind je er de beste adressen voor offertes terug, en leer je er meer over milieuvriendelijk energieverbruik. Daarbovenop kan je er terecht voor een heleboel trends en tips voor je woning.

De gebruiksvriendelijke website brengt je bovendien op de hoogte van allerlei gratis producten en diensten. Zo kan je bijvoorbeeld een gratis vochtdiagnose laten uitvoeren, een gratis Morres woongids opvragen en allerlei brochures raadplegen.

Bekijk dus eerst even Bouwgids.com alvorens je aan de werken begint. Het is dé voordeelsite bij uitstek voor alles omtrent verstandig renoveren, onderhouden en bouwen.

Ben je niet de meest handige harry en loopt het zelfs bij het vastzetten van enkele schroeven al mis?

Spring dan op zondag 6 april zeker eens binnen bij je dichtstbijzijnde Gamma-filiaal!

De eerste 9.000 bezoekers krijgen er namelijk een accuschroevendraaier cadeau!

De actie loopt zolang de voorraad strekt en is beperkt tot één schroevendraaier per klant. Er is geen aankoopverplichting aan verbonden.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Koop twee kokers Rubson silicone transparant en krijg je tweede aankoop 100% terugbetaald!

Winkel: Brico

Geldig tot: 30/04/2014

Moeten er nog klusjes in huis gedaan worden? Dan komt een koker (of twee) transparante siliconen van Rubson wel van pas!

Je dient je aanvraag te versturen voor 30/04/2014.

Product: Rubson silicone transparant

In de winkel: De actiesticker hangt op het product.

Wat moet je opsturen: De actiesticker met vermelding van je naam/voornaam/adres/rekeningnummer/origineel kassaticket met datum/bedrag /product omcirkeld.

Portokosten ook terugbetaald: nee

Adres om formulier naartoe te sturen: Actie Rubson voegkitten 2013/2014, PB 114, 3620 Lanaken.

De actie is beperkt tot maximum vijf terugbetalingen per gezin, adres en bankrekeningnummer.

We raden aan om een kopie/scan van je aanvraag en kassaticket te maken en bij te houden tot het bedrag terug op je bankrekening staat.

Geldig in Brico - Geldig tot 30/04/2014 - Aanvragen voor 30/04/2014

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Moet er rond of in het huis nog geklust worden? Rep je dan vandaag naar je dichtstbijzijnde Gamma-winkel.

De mannen (vrouwen trouwens ook!) krijgen er enkel vandaag 20% korting en dit naar aanleiding van internationale mannendag.

Naast deze mooie korting ontvang je (zolang de voorraad strekt) ook nog een gratis mini deodorant of douchegel van Dove!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!