Ben je op zoek naar woonartikelen?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over woonartikelen
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Happy januari promo en 50% op honderden artikelen

Kinderkledij, spullen voor in huis, lingerie, vezorgingsproducten, je vindt het allemaal voor gek lage prijzen bij HEMA! Tot eind januari zijn het wintersolden. Je kan profiteren van 50% korting op een honderdtal producten. Shop in de webshop en ga door naar winkelwagen. Je korting wordt dan automatisch verrekend. Heb je voor een bedrag van €... Lees verder »

Profiteer van de kortingen bij HEMA »
Actie afgelopen

Gratis messenset bij Unigro!

Plaats nu een bestelling bij Unigro en krijg er een 12-delige messenset bovenop! Deze professionele messenset in inox bestaat uit een koksmes, broodmes, vleesmes, schilmes, universeel mes, 6 steakmessen en 1 schaar. Met deze ultrascherpe messen voorzien van ergonomische heften in antibacteriële kunststof bereid je in een mum van tijd de lekkerste gerechten. Daarnaast kan je... Lees verder »

Bestel bij Unigro en ontvang gratis een messenset »
Actie afgelopen

Gratis 32-delige bestekset bij Unigro

Plaats nog tot 10 maart een bestelling bij Unigro en krijg er een 32-delige bestekset van Elite bovenop!  De set in een sober, ivoorkleurig design bestaat uit 6 vorken, messen, lepels en koffielepels. Daarnaast maken ook nog een pollepel, een taartschep, een botermes, een kaasmes, een opdienmes en -vork en een slavork en -lepel deel... Lees verder »

Bestel bij Unigro en ontvang gratis een 32-delige bestekset »
Actie afgelopen

Ga op onze kosten naar de film Runner Runner

We hebben hier bij gratis.be nog een stapel filmtickets liggen waar we maar al te graag van af willen! Er is maar één voorwaarde: je moet via onderstaande link een bestelling bij Zalando plaatsen en de orderbevestiging doormailen naar [email protected]! De eerste 30 personen waarvan we een mail met orderbevestiging ontvangen, mogen op onze kosten... Lees verder »

Bestel bij Zalando en ga op onze kosten naar de film! »
Actie afgelopen

Gratis cadeau van 40 euro bij Unigro

Plaats nog tot 13 mei een bestelling bij Unigro en krijg er een leuk verrassingscadeau ter waarde van 40 euro bovenop! Jawel, je leest het goed, een geschenk van maar liefst 40 euro! In het ruime assortiment zal je zeker en vast je gading vinden. Elektro, multimedia, woonartikelen, speelgoed of tuinartikelen voor de komende zomer?... Lees verder »

Plaats je bestelling bij Unigro en krijg een gratis cadeau van 40 euro »