Ben je op zoek naar zakdoeken?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over zakdoeken
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Tempo zakdoeken 100% terugbetaald via myShopi

Tempo zakdoeken? Die zijn altijd handig. Op een bruiloft of een begrafenis, onderweg of thuis: steevast komen ze van pas. Tijdelijk krijg je 1 pak Tempo zakdoeken naar keuze volledig terugbetaald. Welke zakdoek kies jij? Regular, Plus, Complete Care of Kids? De promotie geldt voor ze allemaal! Vul het webformulier van myShopi in en upload... Lees verder »

Krijg jouw zakdoekjes volledig terugbetaald »
Actie afgelopen

Tempo Plus zakdoeken 100% terugbetaald

Goed nieuws voor gevoelige neuzen! Zelfs wanneer je vaak je neus moet snuiten, behandelt Tempo je met zachtheid. Tempo Plus met aloë vera en kamille is heerlijk zacht en sterk. Koop nu een actieverpakking van de nieuwe Tempo Plus zakdoeken en krijg je aankoopbedrag 100% terugbetaald. Product: Tempo Plus zakdoeken (actieverpakking met 8X9 of 24X9 zakdoeken).... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van je Tempo Plus zakdoekjes aan »
Actie afgelopen

Tempo zakdoekjes 100% terugbetaald

Last van een vervelende verkoudheid en bijhorende loopneus? Gebruik dan de zachte zakdoekjes van Tempo! Tijdelijk krijg je de aankoop van een pak Tempo zakdoekjes naar keuze 100% terugbetaald via de website myShopi. Het principe is eenvoudig: maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar), geef het nummer van de streepjescode in en vul... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van je Tempo zakdoekjes aan »