Ben je op zoek naar zakdoekjes?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over zakdoekjes
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis doos Kleenex Allergy Comfort

Hooikoorts en andere allergische reacties lijden vaak tot niesbuien, tranende ogen én een loopneus. En voor deze laatste klacht is er alvast een oplossing van Kleenex. De Kleenex Allergy Comfort zakdoeken. Ze zijn bijzonder zacht, ultra absorberend en bieden op die manier extra comfort bij onder andere hooikoorts. De tissues zijn dermatologisch getest en bevatten... Lees verder »

Ontvang je bon voor een gratis doos Kleenex »
Actie afgelopen

Tempo zakdoeken volledig terugbetaald

Last van pollenallergie en bijhorende loopneus? Gebruik dan de zachte zakdoekjes van Tempo! Tijdelijk krijg je de aankoop van een pak Tempo zakdoekjes naar keuze 100% terugbetaald via de website myShopi. Product: Tempo Regular, Tempo Plus, Tempo Complete Care en Tempo box. Winkel: Delhaize supermarkten en AD Delhaize. Wat moet je doen: Maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar),... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van je Tempo zakdoeken aan »
Actie afgelopen

Tempo Plus zakdoeken 100% terugbetaald

Goed nieuws voor gevoelige neuzen! Zelfs wanneer je vaak je neus moet snuiten, behandelt Tempo je met zachtheid. Tempo Plus met aloë vera en kamille is heerlijk zacht en sterk. Koop nu een actieverpakking van de nieuwe Tempo Plus zakdoeken en krijg je aankoopbedrag 100% terugbetaald. Product: Tempo Plus zakdoeken (actieverpakking met 8X9 of 24X9 zakdoeken).... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van je Tempo Plus zakdoekjes aan »
Actie afgelopen

Tempo zakdoekjes 100% terugbetaald

Last van een vervelende verkoudheid en bijhorende loopneus? Gebruik dan de zachte zakdoekjes van Tempo! Tijdelijk krijg je de aankoop van een pak Tempo zakdoekjes naar keuze 100% terugbetaald via de website myShopi. Het principe is eenvoudig: maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar), geef het nummer van de streepjescode in en vul... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van je Tempo zakdoekjes aan »
Actie afgelopen

Nalys Derm'active 100% terugbetaald

Koop nu Nalys Derm’active zakdoekjes en krijg je aankoop 100% terugbetaald. Winkel: Delhaize. Geldig tot: 31/12/2016. Weer last van een loopneus en geen zakdoeken op zak. Sla dan een voorraadje in! Koop een pak Nalys Derm’active zakdoekjes en krijg je aankoop volledig terugbetaald. Je dient je aanvraag te versturen binnen de 15 dagen na aankoop. Product: Nalys Derm’active... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Tempo zakdoekjes 1 +1 gratis

Koop twee verpakkingen Tempo zakdoekjes naar keuze en krijg je tweede aankoop 100% terugbetaald via de website myShopi. Het principe is eenvoudig: maak een foto van je kasticket (volledig en leesbaar), geef het nummer van de streepjescode in en vul tot slot je bankrekeningnummer en persoonlijke gegevens in. Je krijgt meteen een bevestiging van je aanvraag en... Lees verder »

Vraag de terugbetaling van je Tempo zakdoekjes aan »