Ben je op zoek naar ziek?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over ziek
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis Pharmaxx testpakket bij Gezondheids Onderzoek

Jouw gezondheid is belangrijk. Dit jaar meer dan ooit! Het Nationaal Gezondheids Onderzoek wil in kaart brengen wat de  gezondheidssituatie is in ons land. Daarom vragen zij jou om geheel kosteloos deel te nemen aan het onderzoek. Bovendien kan jij na invulling een Pharmaxx probeerpakket aanvragen, aangepast aan jouw noden. Je betaalt enkel de verzendkosten... Lees verder »

Doe gratis mee aan het onderzoek en kies je pakket »
Actie afgelopen

Heb jij het juiste ziekenfonds? Doe de gratis test!

Dat een ziekenfonds het remgeld bij een doktersbezoek terugbetaalt, weet haast iedereen, maar wat voor extra kosten kan je nog terugbetaald krijgen? En belangrijk: welke krijg je momenteel NIET terugbetaald via jouw huidige ziekenfonds? Een bezoek aan de tandarts of orthodontist, een bevalling met verblijf in een éénpersoonskamer… stuk voor stuk dure behandelingen waar je graag... Lees verder »

Doe hier de gratis test! »
Actie afgelopen

Gratis staaltje Echinaforce Dokter A. Vogel

Echinaforce Hot Drink, de lekkere siroop met Echinacea Purpurea en vlierbes. Het helpt je sneller beter te worden. De combinatie van Echinacea en vlierbes stimuleert het afweersysteem. Het is een 100% natuurlijk product. Het product is simpel in gebruik. Je voegt enkel warm water bij de siroop. Wees er snel bij want de teller gaat... Lees verder »

 »