Ben je op zoek naar zwarte piet?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over zwarte piet
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Bekijk gratis de Grote Sinterklaasshow @Home

6 december hoeven jullie waarschijnlijk niet in jullie agenda te zetten, want dan komt de sint met zijn pieten in heel wat huiskamers pakjes brengen. Maar, het is ook meteen de datum van de jaarlijkse Sinterklaasshow van Studio 100. Dit jaar jammer genoeg geen overvol Sportpaleis, maar wel een digitale versie van de Grote Sinterklaasshow... Lees verder »

Kom alles te weten over de Sinterklaasshow @Home »
Actie afgelopen

Gratis brief én cadeautje van de Sint

Kinderen die Sinterklaas per brief willen laten weten hoe braaf ze zijn geweest, kunnen dat doen via de post. Deze brief hoeft niet gefrankeerd te worden. Elk kind dat een briefje schrijft, krijgt bovendien een brief én een cadeautje terug. Bpost heeft namelijk ook dit jaar opnieuw een Sintsecretariaat geopend om Sinterklaas en zijn Pieten... Lees verder »

Bekijk de actie op de site van Bpost »
Actie afgelopen

Spaar voor gratis speelgoed, boeken of bonnen bij Makro

Het is misschien nog een beetje vroeg om Sinterklaas en zijn pieten al te verwelkomen. Maar het is zeker niet te vroeg om je virtuele schoen klaar te zetten voor de MyMakro spaaractie. Schrijf je gratis in via MyMakro, zodat al je aankopen worden geregistreerd op je MAKRO-kaart. Bij iedere aankoop vanaf €20 ontvang je... Lees verder »

Begin met sparen »
Actie afgelopen

Gratis briefje én cadeau van Sinterklaas

Omdat de Sint en zijn pieten jaarlijks zoveel brieven krijgen, steekt Bpost een handje toe! Elk kind dat voor 1 december een brief stuurt naar Sinterklaas, krijgt een brief én een cadeautje terug. En wat dat cadeautje is, wil Sinterklaas vooralsnog niet verklappen. Stuur je briefje als de bliksem naar: Sinterklaas Spanjestraat 1 0612 Hemel... Lees verder »

Lees meer over deze leuke actie »
Actie afgelopen

Zakjes vol lekkers van de Sint

Zowel in de winkels van Dreamland als die van Fun kan je dit weekend met de kinderen aanschuiven bij de Sint. Je krijgt er een gratis zak vol lekkers bovenop. Op zaterdag 10 november kan je in Dreamland terecht van 10u tot 12u en van 13u tot 17u. Je kan er eveneens gratis op de foto met... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis briefje van Sinterklaas

Net zoals vorige jaren helpt bpost de Sint met een heus Sintsecretariaat om de vele brieven die de kinderen Hem sturen, te beantwoorden. En sinds begin november zijn ook de Kerstzegels verkrijgbaar die dit jaar door leerlingen ontworpen zijn. De Sint heeft alweer de handen vol met de vele brieven die zijn brievenbus overspoelen. Vele... Lees verder »

 »