Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Haal gratis vitaminesupplementen in huis met Pharma Nord

05/03/2020 Gratis Producten, Gratis Staaltjes
pillen

Het barre winterweer is slecht nieuws voor je gezondheid. Door een verzwakte weerstand loop je een verhoogd risico op virale infecties zoals de griep.

Schrijf je daarom in op Pharma Nord gezondheidnieuws en ontvang eenmalig een gratis doosje vitaminesupplementen. Met zo’n preventieve behandeling versterk je je weerstand, waardoor je beter gewapend bent tegen ziektemakers.

Je hoeft enkel het online formulier in te vullen om jezelf te verzekeren van een gratis pakket. Deze ontvang je eerstdaags in je brievenbus. Geef virussen geen kans!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!