Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Het zijn wintersolden! 70% korting bij BookSpot

Aanbieding afgelopen 13/01/2019 Kortingen
bookspot kortingen wintersolden

Last met inslapen of weet jij soms niet wat te doen op een druilerige zondagnamiddag? Lees nog eens een goed boek en ga dit jaar voor een digitale detox!

En je moet er zelf je broek niet aan scheuren want vorig weekend zijn de wintersolden gestart, ook bij BookSpot. De kortingen op boeken uit deze webshop lopen nu op tot 70%!

Historische non-fictie, een kookboek of strip voor de kids, voor enkele euro’s kan je deze leuke boeken nu op de kop tikken. En op e-books en cd’s kan je momenteel ook profiteren van hoge kortingen, tot maar liefst 60%. 

Nog eens een goede roman of leerrijk boek lezen? Shop online bij BookSpot en geniet van de extreem lage prijzen!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!