Het is bijna de tweede zondag van mei en dat betekent: Moederdag! Deze dag staat helemaal in het teken van je mama, je oma en alle andere powervrouwen in je leven. Weet je nog niet zo goed wat je je mama wilt geven? ICI Paris XL heeft tot en met zondag 8 mei promoties die perfect zijn voor Moederdag.

Zo zijn de Be Creative nail lacquers en Mono Eyeshadows 1 + 1 gratis en geniet je van 20% korting op alle make-up van de exclusieve merken. Wil je je mama extra verwennen? Veel topmerken geven bij aankoop van één product een gratis cadeautje. Scoor een Anouk Matton armbandje, een Burberry Tote bag of een mini Gucci parfum. Ontdek alle andere promo's online.

Bij ICI Paris XL worden je cadeautjes altijd gratis ingepakt, krijg je gratis staaltjes mee en profiteer je ook nog van gratis levering en retour. Als je op werkdagen voor 18.00 uur bestelt dan is het de volgende dag in huis. Alle nieuwe klanten ontvangen na inschrijving op de nieuwsbrief € 5 korting op de eerste bestelling. Maak je mama blij op Moederdag met de promoties van ICI Paris XL!