Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Japan Airlines deelt 50.000 gratis tickets uit

28/01/2020 Gratis Tickets, Vakantie

Wist je dat Japan in juli 2020 het gastland is voor de 32ste editie van de Olympische Zomerspelen? Om dit te vieren pakt Japan Airlines uit met een spectaculaire actie.

Vanaf eind februari kan je op de website van de nationale luchtvaartmaatschappij meedingen naar gratis vliegtickets naar één van Japan’s regionale luchthavens. Met dit initiatief probeert Japan Airlines de drukte in Tokio binnen de perken te houden.

Wil jij kans maken op gratis vliegtickets? Lees dan de instructies op de website en waag eind februari je kans! Veel succes!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!