Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Kijk 1 maand gratis Play

13/05/2020 Gratis bij aankoop
telenet play

Heb jij tijdens coronatijd van bingewatchen ook een nieuwe hobby gemaakt? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want als je deze week Humo koopt, krijg je een maand lang gratis toegang tot Play!

Dankzij Play kan je heel wat topreeksen van HBO van vroeger en nu bekijken. Wat er op het menu staat? Klassiekers zoals The Wire, The Sopranos en Game of Thrones maar ook recente kleppers als Chernobyl, Westworld en Euphoria.

Om van dit aanbod te profiteren, heb je sowieso Telenet TV nodig. Via mijntelenet kan je jouw unieke code voor één maand gratis Play activeren. Opgelet, na afloop van deze actie wordt het abonnement voor onbepaalde duur verlengd. Tijdig opzeggen is dus de boodschap als je er nadien geen gebruik meer wenst van te maken.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!