Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Maak gratis een gepersonaliseerd spiegeltje voor Moederdag

Aanbieding afgelopen 01/05/2018 Gratis Producten, Vrijetijdsbesteding
Gratis spiegeltje VTM

Toon je ook niet genoeg hoeveel je van je moeder houdt? Dan hebben we goed nieuws: Moederdag komt eraan! Het geknipte moment om op zoek te gaan naar een origineel cadeau.

Wat denk je van een gratis spiegeltje met een leuke foto op de achterkant? Laat je creativiteit de vrije loop en verzin er ook een leuke tekst bij. Op Moederdag zal je mama het spiegeltje met je kaartje met de post ontvangen. En als je bij de eerste 1000 ingeschrevenen bent krijgt ze er ook een flesje eau de toilette INTIMACY NUDE van ICI PARIS XL bij.

Ga door naar de website van VTM, upload een foto en schrijf een lief tekstje. In een wip is het klaar! Je hebt nog tijd tot 4 mei om je spiegeltje te bestellen. Geen tijd te verliezen dus.

Verras je moeder met dit origineel Moederdag-cadeau!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!