Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Maak je kleine schat klaar voor de lente met Hema!

Aanbieding afgelopen 12/03/2019 Kortingen
kinderkledij

De winter is bijna voorbij… ben jij al volop aan het uitkijken naar de lente? Iedereen zal dan weer stralend rondlopen en meer buiten komen. En de kinderen kunnen ook weer buiten spelen!

Bij HEMA kan je je kleine drommel nu helemaal in het nieuw zetten, en dit voor geen geld. De nieuwe lentecollectie kinderkledij is namelijk te koop in de winkel en kan je vinden in de webshop!

Je nu tijdelijk verschillende artikelen aan hoge kortingen kopen, bijvoorbeeld salopettejes aan € 11,50 korting en 2 T-shirts voor maar € 13!

De kortingen zijn geldig t.e.m. 21 april 2019. Wacht dus niet te lang en kies er een leuk nieuw item uit voor je kleine schat!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!