Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Nooit meer last van vliegen en muggen

Aanbieding afgelopen 28/08/2018 Kortingen
mosquitron korting

Het is zomer. Zoemende vliegen, muggen en bijen horen daar helaas bij! Betaal jij de laatste tijd ook veel – te veel – geld aan sprays, crèmes en andere bestrijdingsmiddelen?

Goed nieuws, er bestaat nu een draagbaar toestel dat al het harde werk voor jou doet! De zogenaamde mosquitron straalt UV-licht uit en trekt zo insecten aan. Die worden nadien gevangen in het toestel en gaan daar snel dood.

En het wordt nog beter, je kan nu een mosquitron kopen aan een tijdelijke korting van 50%. Zo kan je er al één kopen aan de weggeefprijs van € 89!

Wil je ook zo’n toestel? Ga door naar de link en doe je aankoop online. Thuislevering is inbegrepen in de prijs.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!