samsunggalaxys3Gezelschapsspelletjes zijn superleuk! Gezellig met familie en vrienden rond de tafel kruipen voor een leuk spelletje Vier op 'n rij, Monopoly, Levensweg, Hotel of Cluedo.

En laat nu net de nostalgie naar dit laatste spelletje terugkomen in onderstaande wedstrijd! Sla je erin de dader te ontmaskeren, dan ga jij misschien wel aan de haal met een Samsung Galaxy S3 én een Galaxy Note 10.1 tablet!

De Samsung Galaxy S3 heeft alles wat je ook maar wenst aan een smartphone, gaande van een 4.8 inch HD Super AMOLED display, een Quadcore processor, een camera met 8 megapixels en 16 GB intern geheugen dat je bovendien nog kan uitbreiden met 32 GB. Ah ja, je kan er ook nog mee bellen en sms'en!

Terug over naar Cluedo. Als je de tips goed bestudeert, is het voor jou een koud kunstje om de dader te ontmaskeren. De sinaaslollie op het kassaticket helpt je al aardig op weg!

Terwijl de hoofdverdachte ondervraagd wordt, heb je ruim de tijd om je gegevens in te vullen. Nog even afwachten en wie weet wordt jouw speurneus wel beloond met een mooie smartphone én bijhorende tablet!