Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

5 gratis polyester draagtassen bij Colruyt

Aanbieding afgelopen 05/12/2019 Gratis Producten, Levensmiddelen/Voedingswaren
herbruikbaar zakje colruyt

Iedereen weet dat plastic slecht is voor het milieu, daarom kunnen wij helpen door zoveel mogelijk plastic te verbannen uit ons leven. Ook als we naar de supermarkt gaan.

Colruyt maakt het je gemakkelijk door je gratis te voorzien van herbruikbare zakjes om je groenten en fruit in te verpakken. Vanaf 2020 willen ze zelf plastic zakjes verbannen uit alle Colruyt filialen.

Haal tussen 9 oktober en 1 januari je 5 polyester zakjes op bij Colruyt bij aankoop van groenten en fruit en hergebruik deze honderden keren. Zo draag je jouw steentje bij en hou je onze aarde vrij van afval.
Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties (6)

 • annie devliegere schreef:

  ik gebruik al lang de zakjes meerdere keren,maar deze wil ik wel graag omdat ze veel sterker zijn!

 • Frederik Van de Velde schreef:

  tof dat jullie ook willen werken aan een beter milieu
  door vele kleine dingen maken we iets groots

 • Ivan schreef:

  Mag ik toch eens vragen welk type plastic zakje dan NIET herbruikbaar zou zijn?

 • Wim Annecour schreef:

  Zelfs die polyester zakken gebruik ik niet, ik gebruik gewoon een rieten draagmand dat is pas milieu vriendelijk, die mand is al bijna honderd jaar oud en nog steeds gebruiken wij hem.
  Groeten Wimpie

 • caroline verbrugge schreef:

  ik heb al 5 gratis zakjes maar een aantal extra zou welkom zijn, ik gebruik nl veel groenten en fruit en vind het een tof initiatief dat ik mijn klein steentje bijdraag aan het milieu

 • Binon diana schreef:

  Het is een zeer goed initiatief om plastiek te verminderen . Zelf sorteren wij het niet pmd plastiek apart om naast containerpark te brengen als we er eens naartoe gaan .minder afval in onze zak

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!