Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Pantene 3MM conditioner 100% terugbetaald

Aanbieding afgelopen 11/06/2020 100% Terugbetaald, Delahize
conditioner

Niet alleen bij Carrefour (lees er hier meer over), maar ook bij Delhaize wordt je aankoop van een Pantene 3MM conditioner 100% terugbetaald.  Je hebt de keuze uit de 3 Minute Miracle Repair & Protect of Glad & Zijdezacht conditioner.

Je aankoop moet voor 26 juni bij (AD) Delhaize gebeuren én je hebt de originele bon nodig om je terugbetaling aan te vragen.

Stuur deze samen met je originele kassaticket op voor 10 juli en vergeet de datum en het bedrag van je aankoop niet te omcirkelen. Binnen de 4 weken staat het geld op je rekening.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!