Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Parfuma geeft je een gratis travelset

Aanbieding afgelopen 20/04/2018 Gratis bij aankoop
parfuma travel set

Dringend nood aan een nieuw verzorgingsproduct maar geen tijd om langs de winkel te gaan?

Dan shop je toch gewoon online bij Parfuma? Je vindt er verzorgingsproducten voor je haar, huid, handen en nagels, maar ook make-up en parfums. Mannen, niet getreurd, ook voor jullie is er een brede keuze, bijvoorbeeld accessoires voor het scheren.

Bestel je voor 24 april voor een bedrag van minimum € 30 bij de webshop van Parfuma, dan krijg je een leuke reisset vol handigs cadeau. Perfect als je juist een tripje hebt geboekt en wilt besparen op dure verzorgingsproducten. Maar ook als je niet onmiddellijk op vakantie vertrekt, komt dit geschenk ook later nog van pas.

Hoe zorg jij ervoor dat je deze reisset gratis bij je aankoop geleverd krijgt? Vul bij het afrekenen gewoon de geschenkcode SPRING2018 in.

Leg jezelf in de watten met deze zeer tijdelijke promotie!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!