Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Print gratis foto’s voor Moederdag bij ICI PARIS XL

Aanbieding afgelopen 26/04/2019 Gratis Producten
gratis foto's voor moederdag

Weet jij nog niet wat je je lieve mama voor Moederdag wil geven maar wil je dat het sowieso een persoonlijke toets heeft?

ICI PARIS XL heeft het perfecte idee voor jou en het is nog gratis ook! Je krijgt de kans om 5 of 10 foto’s naar keuze te laten printen en ze worden daarbovenop gratis voor jou in je brievenbus geleverd.

Je kan kiezen uit verschillende formaten. Ga je voor retro prints dan krijg je 10 vierkante 7 x 7 prints op  glanspapier met hoge kwaliteit.

Wil je liever iets grotere foto’s, ga dan voor de classic prints. Je krijgt dan 5 classic 15 x 10 cm prints op glanspapier met hoge kwaliteit.

Bestel nu je foto’s voor Moederdag en verras je mama met leuke kiekjes van het hele gezin!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!