Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Profiteer van een maand gratis huishoudhulp via Daoust

Aanbieding afgelopen 28/09/2017 Geld besparen, Gratis Diensten, Kortingen, Vrijetijdsbesteding
gratis huishoudhulp daoust dienstencheques

De huishoudelijke taken in huis krijg jij ook nooit gebolwerkt? Of je verlangt nu eenmaal naar wat meer vrije tijd? Je bent zeker niet alleen.

Of het nu voor ramen te lappen, te strijken, te kuisen of de afwas te doen is: met een huishoudhulp zou je al een pak verder staan. Jouw huishoudelijke taken worden verlicht en zo heb je meer tijd voor dingen die er echt toe doen, zoals tijd voor jezelf of het gezin!

Daarom schenkt interimkantoor Daoust nu 1 maand gratis huidhoudhulp weg aan alle nieuwe klanten. Het enige wat je moet doen is je aansluiten als klant bij Daoust Dienstencheques!

Opgelet: de actie loopt slechts tijdelijk en is enkel geldig voor nieuwe klanten. Wees er dus snel bij als jij dringend wilt investeren in welverdiende tijd voor jezelf of quality time met de familie. Met de huishoudhulp van Daoust kan je alvast op beide oren slapen.

Help je zelf als huishoudhulp? Dan beloont de nieuwe vriendenactie van Daoust je nu met een uitzonderlijke actie waarbij je heel makkelijk Carrefour cadeaucheques ontvangt!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!