De huishoudelijke taken in huis krijg jij ook nooit gebolwerkt? Of je verlangt nu eenmaal naar wat meer vrije tijd? Je bent zeker niet alleen.

Of het nu voor ramen te lappen, te strijken, te kuisen of de afwas te doen is: met een huishoudhulp zou je al een pak verder staan. Jouw huishoudelijke taken worden verlicht en zo heb je meer tijd voor dingen die er echt toe doen, zoals tijd voor jezelf of het gezin!

Daarom schenkt interimkantoor Daoust nu 1 maand gratis huidhoudhulp weg aan alle nieuwe klanten. Het enige wat je moet doen is je aansluiten als klant bij Daoust Dienstencheques!

Opgelet: de actie loopt slechts tijdelijk en is enkel geldig voor nieuwe klanten. Wees er dus snel bij als jij dringend wilt investeren in welverdiende tijd voor jezelf of quality time met de familie. Met de huishoudhulp van Daoust kan je alvast op beide oren slapen.

Help je zelf als huishoudhulp? Dan beloont de nieuwe vriendenactie van Daoust je nu met een uitzonderlijke actie waarbij je heel makkelijk Carrefour cadeaucheques ontvangt!