Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Geef gratis bloed aan het Rode Kruis Vlaanderen

Aanbieding afgelopen 18/06/2017 Gratis Diensten
bloeddonor

Dagelijks bieden we je hier gratis producten en diensten aan. Vandaag draaien we de rollen om. Grijp nu je kans om gratis bloed te geven.

Want bloed is van levensbelang. Niet alleen voor zieke mensen. Maar ook na verkeersongevallen, bij operaties of na bevallingen. Daarom staat het Rode Kruis in voor de bevoorrading van ziekenhuizen in Vlaanderen met veilige bloedproducten.

Het Rode Kruis Vlaanderen zoekt vrijwilligers om 40.000 donoren te vervangen (die een verre reis maakten, ziek zijn of 71 werden).

Elkaar helpen, begint bij jou.  Wil je samen met ons en het Rode Kruis levens redden? Registreer je dan nu als donor via deze link.

 


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!