Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Ruil je lege chocoladeverpakking in voor Oxfam-chocolade

10/10/2019 Gratis Producten, Levensmiddelen/Voedingswaren
cacao

Op 12 oktober is het Wereldwinkeldag en dit viert Oxfam met een spectaculaire actie. Zak zaterdag af naar één van de deelnemende Oxfam-winkels en ruil je lege chocoladeverpakking in voor een gratis tablet Oxfam-chocolade van 200 gram.

Langs deze weg probeert Oxfam de schrijnende economische situatie van cacaoboeren in de derde wereld aan te kaarten.  Zij delen amper in de winst, dit terwijl chocolade een lucratieve business geworden is.

Niet alleen verzeker je jezelf van een lekker stuk chocolade, je helpt er bovenal een goed doel mee. Aarzel niet en zak aanstaande zaterdag af naar je lokale Oxfam-winkel.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!