Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Speel gratis het interactief grootouder-kleinkindspel

21/05/2020 Gratis Diensten, Gratis Producten, Gratis Spelletjes
Grootouders

Grootouders mogen geleidelijk aan weer op de kleinkinderen passen, maar dit is onder strikte voorwaarden waardoor verschillende grootouders en kleinkinderen toch nog uit de boot vallen. Dit is meteen dé reden waarom Gezinssport Vlaanderen een gratis online grootouder-kleinkindspel ontwikkelde.

In dit leuk interactief spel voeren grootouders en kleinkinderen samen leuke opdrachten uit, maar dan wel elk vanuit hun eigen kot! Geef het beste van jezelf in allerlei sportieve en creatieve opdrachten. Er zitten zelfs uitdagingen tussen waarbij het lijkt alsof jullie zich ondanks de afstand toch bij elkaar bevinden.

Je kan het spel gratis spelen tot en met zondag 24 mei. Spelen kan op een zelfgekozen tijdstip en je dient ongeveer 90 minuten te tellen om de opdrachten tot een goed einde te brengen. Geen zin in een Skypegesprek dit weekend? Ga dan zeker voor de fun van dit leuke spel en blijf zo in contact met je grootouders of kleinkinderen.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!