Bij HEMA vind je steevast een uitgebreid assortiment aan verrassend lage prijzen. Niet alleen kledij voor het hele gezin, maar ook decoratie en producten voor in en rond het huis vind je er steeds weer aan voordelige prijzen. Een feestje voor de boeg, bijvoorbeeld voor een verjaardag, Halloween of Kerstmis? Ook dan ben je bij HEMA aan het juiste adres!

Nu is het helemaal genieten geblazen dankzij de stapelkortingen op tal van producten. Hierdoor kan je profiteren van gratis extra's en stevige kortingen op babyproducten, kinderkledij, ondergoed, lingerie, bedtextiel, badkameraccessoires, opbergdozen, keuken- en tafeltexiel, kaarsen, keukenapparaten, wijnen enzovoort.

Een greep uit het aanbod... Bij aankoop van 2 babybody's of naadloos ondergoed krijg je het derde stuk gratis. Van de kleerkast naar de badkamer: bij aankoop van handdoeken van stevige kwaliteit krijg je de vierde gratis, maar ook op vele badakameraccessoires, van douchegordijnen tot lade organizers en medicijnboxen, geldt de 3 + 1 gratis-actie.

Plan je nog een grote schoonmaak tijdens de herfst? Dan komen de kortingen op opbergdozen zeker van pas bij het opruimen: ook hier krijg je derde er gratis bovenop.

Met kerst in aantocht, kan je misschien nog enkele keukenartikelen gebruiken? Op o.a. keukendoeken, keukenschorten, theedoeken, tafellakens en zo meer krijg je de tweede aan halve prijs. Met kerst drinkt iedereen wel eens graag een glaasje, check daarom zeker de mooie kortingen op het diverse aanbod wijnen van HEMA. Als afsluiter van het diner heb je dan weer koffie nodig: ook koffie, van capsules tot espressobonen, is in promotie.

En nu we het toch over kerst hebben, met de winter in aantocht richt je je huis ongetwijfeld graag gezellig in. Met kaarsen bijvoorbeeld? Bij aankoop van drie prachtige rustieke kaarsen krijg je de vierde gratis, wat ook geldt voor geurkaarsen, adventskaarsen, geurstokjes, sfeerlichtjes enzovoort.

Of kies voor de ultieme verwennerij en knijp er een weekendje tussenuit: bij aankoop van een overnachting inclusief ontbijt krijg je een gratis pyjama.

Benieuwd naar het volledige aanbod van HEMA? Neem zeker eens een kijkje in HEMA's winkelfolder. Wees er op tijd bij, want de actie loopt maar tot en met 7 november 2017 bij HEMA. Bestellen via de online winkel van HEMA is trouwens heel eenvoudig. Bezorgen is gratis vanaf € 25, maar je kan ook jouw artikelen online kopen en kiezen om ze in de dichtstbijzijnde HEMA af te halen. Heel makkelijk dus!