Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Stuur een gratis e-card

Aanbieding afgelopen 06/05/2013 Gratis Diensten, Gratis Producten

ecardTegenwoordig gebruikt haast iedereen een computer, laptop, tablet, smartphone, iPad,… Postkaarten geraken stilaan uit de mode, terwijl e-cards meer en meer in opmars zijn. Je bespaart er bovendien ook een postzegel mee uit.

Via onderstaande link kan je gratis e-cards versturen. Je hebt ze in alle kleuren, vormen en voor alle gelegenheden.

Wil je een speciaal iemand je liefde betuigen, je zieke collega er een beetje bovenop helpen, je tante een gelukkige verjaardag wensen of je moeder aanstaande zondag een fijne moederdag wensen? Het kan allemaal met deze leuke e-cards!

Het principe is heel eenvoudig en leuk: kies een leuke e-card, zet er een persoonlijke boodschap bij, vul jouw gegevens en die van de ontvanger in en kies zelf wanneer de e-card verstuurd moet worden! Je kan zelfs een bevestiging krijgen met de melding wanneer de kaart gelezen werd.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!

De allerbeste aanbiedingen