Veiligheid, anonimiteit en vrijheid, dat is waar VPN voor staat. VPN-verbindingen worden meer en meer gebruikt omwille van het veilige karakter en de verbeterde privacy bescherming tijdens het surfen. VPN zorgt ervoor dat je persoonlijk IP-adres, wat je unieke persoonlijke identificatiecode is, niet meer traceerbaar is. Er zal een virtueel privénetwerk worden gebruikt in de plaats, waardoor men enkel een niet traceerbaar IP-adres kan zien.

Veiligheid en bescherming is heel belangrijk in deze digitale tijd. Ga jij hiermee akkoord? Word dan klant bij één van de vele VPN providers. Merk op dat er heel veel keuze is. Om het je makkelijk te maken hebben wij de goedkoopste maar beste provider gevonden! NordVPN!

Veiligheid

De veiligheid van de provider NordVPN is enorm sterk in vergelijking met vele andere netwerken. Het feit dat het hoofdkantoor zich in Panama bevindt komt hier zeker ten goede op vlak van privacy en veiligheid. Panama als belastingparadijs heeft geen verplichte bewaarwetten. Hierdoor houdt NordVPN je gegevens of logs niet bij, wat uniek is voor VPN providers. Ook het gebruik van een VPN verbinding wordt verborgen en je bent beschermd tegen IP-leaks. De servers zijn beveiligd met een firewall.

Snelheid 

NordVPN is zeer snel in het alledaags gebruik. Je voelt geen verschil of je nu met of zonder deze software werkt. Uiteraard ben je wel meer beschermd. De snelheid blijft zeer sterk tijdens surfen, gamen, streamen of downloaden. De snelheid wordt gegarandeerd door het groot aantal servers dat NordVPN in het bezit heeft, hierdoor kan er altijd op zoek gegaan worden naar de snelste server.

Service

NordVPN is een heel gebruiksvriendelijk programma dankzij de simpliciteit. De kans dat je hulp nodig hebt is vrij klein. Is er toch iets waar je niet aan uit kan? Geen zorgen, de FAQ’s geven antwoord op bijna al jouw veelgestelde vragen. Indien ze jou niet voorzien van het gewenste antwoord, kan je terecht bij de uitstekende klantenservice van NordVPN. Je kan live chatten en e-mailen met de medewerkers die je in een mum van tijd voorzien van een passend antwoord. 

Prijs

Voor dit unieke VPN netwerk betaal je momenteel slechts €2,62 per maand voor een 3 jarenplan. Dit is echter een exclusief bedrag dat voor korte tijd geldig is. Zonder deze actie kost een abonnement €10,55 per maand. Momenteel heb je dus eigenlijk 27 maanden gratis NordVPN verbinding! 27 maanden gratis optimale veiligheid? Waar wacht je nog op?