Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Tweede aankoop Yoplait Kids 100% terugbetaald

17/05/2020 100% Terugbetaald
Yoplait

Mogen je kinderen eindelijk terug naar school? Of zijn ze toch nog even gedoemd om in hun ‘kot’ te blijven? Hoe het ook zit, verwen ze af en toe met een lekkere en gezonde snack van Yoplait Kids. Tijdelijk wordt je tweede aankoop van een product naar keuze volledig terugbetaald via MyShopi.

Je hebt de keuze uit Mini Yop 8×100 gram, P’tit Yop 6×180 gram en Petits Filous Tubs 12×37 gram. De actie is bovendien geldig in eender welke Belgische winkel.

Je aankoop moet wel ten laatste op 14 juni gebeuren en de actie kan voortijdig stopgezet worden als de limiet van 2.500 deelnames bereikt is.  Upload een scan of foto van je kassaticket, voer de barcode op het product in en vul het formulier in om terugbetaald te worden.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!