Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Voorkom CO-vergiftiging met de hulp van Globotech

Aanbieding afgelopen 25/04/2018 Bouwen/renoveren, Gratis Diensten
Globotech schoorsteen vegen

Het is eindelijk mooier weer aan het worden! ’s Ochtends kunnen we volop genieten van zingende vogeltjes. Maar wist je ook dat vogels op de gekste plaatsen nesten bouwen? In schoorstenen bijvoorbeeld. Dit kan zorgen voor verstoppingen. En zo kan brand en zelfs CO-vergiftiging ontstaan. De geurloze verbrandingsgassen kunnen door de blockages niet optimaal kunnen ontsnappen. Daardoor komen ze in je woning terecht. In het ergste geval kan dit tot de dood leiden. Zeer gevaarlijk dus!

Bezorgd? Dat hoeft nu ook weer niet. Je kan dit namelijk eenvoudigweg voorkomen door regelmatig je schoorsteen te laten vegen. Jaarlijks tot tweejaarlijks onderhoud is in de meeste gevallen aan te raden.

Heb je interesse? Laat dan snel je gegevens achter op de website. Globotech neemt asap contact met je op. Als expert in schoorsteenvegen kunnen ze je als geen ander vrijblijvend advies geven. Zo kom je te weten of het nodig is om je schouw te laten reinigen. Bovendien kan je er voor een spotprijs je schoorsteen laten vegen: voor maar 75 euro!

Beter voorkomen dan genezen dus!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!