Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis o.b. ProComfort probeerverpakking

29/04/2020 Gezondheid/verzorging, Gratis Producten, gratis testen
O.B. Tampons

Als vrouw besef je maar al te goed dat tampons het leven een stuk aangenamer maken. Zo hoef je bijvoorbeeld niet om het half uur naar het toilet tijdens een gezellig avondje uit. En misschien is je dochter binnenkort ook aan de beurt? Dan zijn jullie zeker geholpen met een gratis proefverpakking o.b. ProComfort.

Deze tampons zijn gemakkelijk in gebruik dankzij het unieke SilkTouch omhulsel. Bovendien bieden ze een betrouwbare bescherming door de gebogen groeven.

Klik op onderstaande link, ga vervolgens via “ontdek o.b. tampons” naar “probeerverpakkingen bestellen” en vraag zo je probeerverpakking aan.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!