Aan de oevers van de Adriatische zee ligt een verborgen parel die haar bezoekers al decennialang weet te beroeren. Kroatië combineert het beste van het Mediterraanse zeegebied met een charmant Oost-Europees karakter.

Verlies jezelf in de talrijke pittoreske steegjes van Split, Pula en Dubrovnik, of maak kennis met de bruisende mondaniteit van hartje Zagreb. Kroatië is hot. Geen wonder dat havenstad Cavtat eerder dit jaar uitgeroepen werd tot Europa's beste reisbestemming.

Spreekt Kroatië ook al geruime tijd tot je verbeelding? Bestel dan vandaag nog de gratis reisgids van Reisroutes.be en ontdek de leukste bezienswaardigheden, reisroutes en wandelingen. In dit handige boekje vind je de volgende informatie terug:

  • Alle 155 bezienswaardigheden, inclusief autoroutes met GPS-coördinaten en wegbeschrijving
  • Uitgebreide stadswandelingen in Dubrovnik, Zagreb, Zadar, Split en Šibenik
  • Geschiedenis van het land
  • De meren en watervallen van Plitvice en Krka
  • De mooiste stranden en verborgen plekjes
  • Bezoek aan het naburige Mostar (Bosnië-Herzegovina) en Kotor (Montenegro)

Sta je te popelen om te vertrekken? Reisroutes.be doktert voor jou een reisweg op maat uit. Kies voor een 10-daagse rondreis door de parel van de Balkan en ontdek het wondermooie Istrië, Opatija, Dalmatië, Plitvice en Zagreb. Van de beste hotels tot de gezelligste restaurantjes, deze gids is dé reisbijbel voor iedere beginnende of doorwinterde Kroatië-reiziger.

Wil je even ontsnappen aan de dagelijkse realiteit? Vraag vandaag nog je gratis gids aan en zet spoedig koers naar Kroatië.