Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Win 4 tickets voor dierenpark Pairi Daiza

02/08/2019 Gratis Tickets, Vrijetijdsbesteding
Win 4 tickets dierenpark pairi daiza

Een dagje uit met de familie naar de dierentuin? Dat kan al snel een aanslag zijn op je portemonnee. Zou het niet fijn zijn om een hele dag te kunnen vertoeven in het prachtige dierenpark Pairi Daiza, zonder hiervoor te moeten betalen?

Het is mogelijk! Er kunnen namelijk 24 keer 4 tickets worden gewonnen om samen met je familie of vrienden een dag tussen de exotische dieren door te brengen.

Stuur snel je aller leukste vakantiefoto om deel te nemen aan de wedstrijd. Wie weet sta jij binnenkort wel gratis oog in oog met een van de prachtige leeuwen!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!