Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Win een gratis HLN abonnement in de leesrace

07/04/2020 Gratis krant, Kortingsbonnen
HLN leesrace

Tijdens deze lockdown bekijken we meer dan ooit het nieuws en lezen we meer dan ooit de krant. Jammer genoeg zijn een heleboel artikels enkel toegankelijk voor abonnees van de krant. Geen zorgen, met de wedstrijd van HLN kan jij misschien zo’n abonnee worden.

Het enige wat je moet doen is meedoen aan een korte en ludiek online leesrace. Komt jouw postbode het eerste aan de eindstreep? Dan krijg je 6 maanden gratis toegang tot alle artikels van Het Laatste Nieuws of een bon van Bol.com t.w.v. €100.

Wacht niet langer en neem deel aan de online race!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!