Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Win een Thalys duoticket en een CKS outfit

14/06/2018 Gratis Wedstrijden, Vrijetijdsbesteding
Wedstrijd City Break

Ga jij binnenkort gezellig flaneren op de Champs-Elysées of kuieren langs de Amstel rivier in Amsterdam? Doe nu mee aan de wedstrijd van CKS en maak kans op een premium Thalys duoticket naar Parijs, Amsterdam, Rotterdam of Düsseldorf.

En er is meer. Naast het duoticket krijgt de winnaar ook een handtas van de City Break collectie en een volledige outfit t.w.v. € 150!

De City Break collectie bestaat uit casual kledij om stijlvol en comfortabel te genieten van je citrytrip. Denk aan fleurige katoenen broeken, kleedjes en denim jasjes.

Wat moet je doen om deel te nemen? Heel simpel: beantwoord gewoon een paar vragen en wacht af. Wie weet ga jij binnenkort stijlvol op citytrip met je bestie of je lief!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!