Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Win één van de 1000 flessen Ommegang

Aanbieding afgelopen 06/04/2013 Gratis Wedstrijden

keizerkarelommegangBen jij jonger dan 35? Jammer, dan mag jij geen Keizer Karel Ommegang drinken… Of wacht, jij bent misschien dé uitzondering op de ‘verboden voor -35-jarigen’ regel?

Keizer Karel geeft 1000 flessen Ommegang van 75cl weg. Je hoeft hen alleen te overtuigen waarom jij als -35-jarige wel recht meent te hebben op zo’n lekkere Ommegang! De 1000 leukste en meest originele inzendingen worden beloond!

Nu heb jij als 35+er waarschijnlijk al even gevloekt omdat je geen aanspraak denkt te maken op een fles Ommegang, maar ook jij kan zo’n fles winnen. Je hoeft hiervoor gewoon de gegevens door te geven van een -35-jarige die volgens jou een fles Keizer Karel verdient.

Oh ja, vertel er wel nog even bij waarom nu net deze persoon recht heeft op de Ommegang en dan vallen misschien zowel jij als de persoon in kwestie in de prijzen.

Je moet minstens 18 jaar oud zijn om aan deze wedstrijd te kunnen deelnemen, die op zondag 21 april om middernacht afsluit.

 


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Reacties

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!