Met de geplande lancering van de Xbox One en Playstation 4 eind dit jaar, hebben de gameliefhebbers weer twee toptoestellen om naar uit te kijken...

Waag je kans met onderstaande wedstrijd en ga misschien wel met één van deze twee consoles aan de haal. Als je nog geen voorkeur hebt, helpen wij je alvast op weg!

De Xbox One van Microsoft wordt niet voor niets onthaald als de beste console die ze ooit gemaakt hebben. Het feit dat dit toestel gemaakt is door gamers voor gamers zal hier wel een groot aandeel in hebben.

Het toestel blinkt uit door een ongeëvenaard realisme en bevat 8GB RAM geheugen en een harde schijf van 500 GB goed om al je games, demo's, films, apps, muziek en nog zoveel meer op te slaan... Met de ingebouwde blu-ray speler bekijk je films en speel je je favoriete games in schitterende HD-kwaliteit!

Naast de Xbox One staat ook de allernieuwste spelcomputer van Sony ongeduldig te trappelen om onze huiskamers in te palmen. De oogverblindende graphics, diepgaande spelervaringen, het intelligent systeemontwerp en de sterk geïntegreerde sociale netwerkmogelijkheden zijn de uithangborden van dit toestel.

Zo wordt het voortaan mogelijk je spelervaringen te delen via de verschillende sociale netwerken en zal je ook je smartphone, tablet en Playstation Vita met de Playstation 4 kunnen verbinden.

Deelnemen is poepsimpel, je hoeft zelfs geen wedstrijdvraag te beantwoorden. Je gegevens invullen volstaat om je deelname te valideren.