Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Woon gratis de Belgian Basketball Awards bij

Aanbieding afgelopen 24/04/2018 Gratis Tickets, Vrijetijdsbesteding
belgian basketball awards

Ben jij een sportfanaat? Passief of actief? Een goed potje basketbal kan iedereen wel bekoren.

Op dinsdag 22 mei worden de sterren uit het Belgische basketbal gelauwerd tijdens de Belgian Basketball Awards.

Jij kan de prestigieuze show gratis bijwonen. Vanaf vandaag kan je je inschrijven voor een gratis toegangskaartje. Daarmee geniet je niet alleen van de show, maar ben je ook uitgenodigd op de receptie achteraf.

De Pro Basketball League organiseert dit evenement samen met Het Nieuwsblad, La Dernière Heure en DB Video. Onder meer de trofee voor MVP (meest waardevolle speler/speelster) van de Euromillions Basketball League en Top Division Women wordt er uitgereikt.

Het Belgische basketbal staat er weer goed voor: zowel bij de mannen als de vrouwen presteren onze nationale teams goed op internationale tornooien. En ook de competitie gaat er op vooruit.

Wil jij dit hoogtepunt van het Belgische basketbal live en gratis bijwonen? Schrijf je in en zie de absolute top van het Belgisch basketbal de revue passeren!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. "slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar". Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!