Wie is de meeste bekende Yves?  Nee nee, niet Yves Segers, Yves Leterme of Yves Saint Laurent, maar wel Yves Rocher! Yves Rocher is immers al jaren een vaste waarde op het vlak van lichaamsverzoring en parfums.

Bestellen in de webshop van Yves Rocher verloopt gemakkelijk en snel! Tijdelijk ontvang je er 50% korting op alles!

Bovendien wordt je bestelling tijdelijk gratis thuisbezorgd én krijgt je er nog een leuk cadeau bovenop als je voor minimum 20 euro bestelt!

Ditmaal heb je de keuze uit een elegante zonnebril en bodyshampoo, een massagekussen, een set voetverzorging, een verfrissende ooggel tegen wallen of een weekend set met daarin een voedende voetcrème, herstellende shampoo en een mini douchegel groente thee. Aan jou de keuze!

De prijs-kwalititeitsverhouding is bij Yves Rocher zeer belangrijk. Maak je keuze uit een uitgebreid assortiment aan parfums en lichaamsverzorgingsartikelen tegen een uiterst betaalbare prijs.

Vrouwen kunnen zich hier helemaal uitleven, maar ook mannen komen hier zeker aan hun trekken wat betreft lichaamsverzorging! Zo vind je er scheerproducten, aftershave, gezichtsreinigers, deodorants, douchegels en natuurlijk ook mannelijke parfums!