Ben je op zoek naar lichaamsverzorging?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over lichaamsverzorging
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Test gratis de Nivea doucheschuim rhubarb raspberry!

Test de donzige zachtheid, gecombineerd met een subtiel zomerparfum van rhubarb raspberry doucheschuim van Nivea. Jouw mening telt voor Nivea. Daarom vragen Nivea je regelmatig om hun producten te testen.Wil je graag deelnemen aan lopende tests van Nivea en de producten gratis ontvangen? Makkelijk! Schrijf je snel in en wie weet behoor jij tot de... Lees verder »

Test gratis de Nivea doucheschuim rhubarb raspberry »
Actie afgelopen

Gratis bikinitas bij L'Oréal Paris

Hallo zon, zee en strand! Heerlijk, zand tussen je tenen, verfrissen in het water en een mooi kleurtje opdoen. Uiteraard kan je niet zonder een aantal benodigdheden voor een deugddoende stranddag. Een fancy zonnebril, een strandtas, een bikini of badpak (nieuwe hype), zonnecrème en een kleurrijke handdoek. Bij aankoop van 2 L’Oréal Paris producten bij Kruidvat ontvang... Lees verder »

Ontvang je gratis bikinitas »
Actie afgelopen

Test gratis de Nivea mascara met Toluna

Wil jij gratis Nivea mascara uitproberen? Schrijf je dan in op de website van enquêtebureau Toluna. Dit kan heel eenvoudig en snel via je facebook-profiel. Nadat je bent ingelogd bij Toluna, klik je op ‘testproducten’. Daarna kan je in het menu Nivea mascara selecteren. Indien je wordt uitgekozen, ontvang je de Nivea mascara bij jou in de brievenbus.... Lees verder »

Registreer je bij Toluna en ontvang gratis Nivea mascara »
Actie afgelopen

Win de nieuwe Ultra Doux-producten met havermelk!

Zeg je ja tegen heerlijk zacht haar en een gehydrateerde huid? Dan moet je absoluut de nieuwe Ultra Doux-producten van Garnier met havermelk uitproberen! En je hoeft ze niet eens te kopen. Eerst meedoen aan deze wedstrijd en misschien win je wel een van de vele Ultra Doux-pakketten. Deze pakketten bevatten Ultra Doux haarverzorgings-, doucheverzorgings-... Lees verder »

Doe mee en win de nieuwe Ultra Doux-producten »